תוצאות cmv בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 11:18 | מאת: שיר

שלום, בתחילת הריוני נדבקתי במחלת חום נמוך, מתוך חוסר ידיעה, לא ביררתי על חיידק cmv כיום אני בחודש חמישי באמצע.. תוצאות בדיקת cmv igg 185 cmv igm שלילי לא נרגעתי, האם יתכן שנדבקתי אז, כיון שעברו למעלה מארבעה חודשים לדעתי.. האם זה מספיק זמן לigm לההיהפך שלילי? הלא אם המחלה היתה בעברי הרחוק, הייתי רואה תוצאות כמו ,11 או משהו כזה, לא?

שלום שיר, 1. תוצאות הבדיקות שצרפת אינן תומכות בהדבקה 'לאחרונה' ב- CMV. 2. יש בתוצאות אלו עדות להדבקה בנגיף בעבר, ואין ביכולתי לדעת מתי בדיוק היה ה'עבר' הזה. 3. את יכולה לבקש מהרופא/ה שלך להוסיף לנ"ל בדיקת IgG AVIDITY שאולי תעזור קצת בנושא זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות