ביקור בבית חולים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 11:02 | מאת: גלית

אימי מאשופזת בבי"ח במח' נוירולוגית אני בעצמי אמא ל-2 ילדים קטנים. אני מאד חוששת להגיע לבית החולים בשל חשש להידבק ב"שפעת החזירים". מאחר ואני מתכננת ללכת לבקרה , כיצד עלי לנהוג ? האם עדיף לשים מסיכה על הפנים ולהשליכה לפח ביציאה בכל פעם שאני מגיעה לביקור ? או עדיף ללא מסיכה ? האם יש "העדפה" לביקור בשעות היום /ערב מבחינת כמות אנשים שנצאים בביה"ח ? בכל מקרה אני חייבת לפחות פעם אחת להגיע בשעות הבוקר ע"מ לשוחח עם הרופא. בתודה מראש גלית

שלום גלית, 1. אפשר (אבל לא חייבים) לשים מסכה חד פעמית שמכסה את הפה והאף בעת ביקור בבית חולים. 2. לפני הביקור ובסימו מומלץ לרחוץ ידיים במים ובסבון. 3. אין ביכולתי לדעת באיזה שעה משעות היום סיכוייך "להיתקל" בחולה עם 'שפעת חזירים' בבית החולים הם הגבוהים או נמוכים יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות