האם יסגרו את בתי הספר? והאם החיסון בטוח בשלב ה1?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 10:31 | מאת: קורי

בספטמבר זה החודש של הביתי ספר האם בבית ספר יש חשש להידבק בשפעת חזירים ? כי אני שומר על היגנייה ושוטף ידים עם סבון כל יום ומתקלח ואוכל הרבה מזון עם וויטמינם ואני שותה מיץ תפוזים עם ויטמין C רציתי לדעת שעם אני מקפיד מאוד לשמור על הגינה אז לא יכולים להידבק מי שלוקח ויטמינים מונע את המחלה? אני אוכל מזון טוב ומאוזן עם מלא ויטמינים האם הויטמינים יגנו עלי משפעת חזירים? כי שלקחתי בעבר ויטמינים זה עזר לי מאוד האם כאדי לי לקחת עוד קפסולות של ויטמינים בנוסף? אודה לך עם תענה לי על השאלה תודה קורי ורציתי לדעת האם יסגרו את בתי הספר ולא יקיימו את שנת הלימודים<? כלל ועם יש בתי ספר אז ב18 לא יקיימו את שנת הלימודים? ברצוני לדעת עם לא יקייימו את שנת הלימודים ? והאם אני צריך להביא פתק מרופא שאני בריא ואני לא חולה ? ואני רוצה לדעת על החיסון האם החיסון טוב לילדים בגילי כי הוא יוצא באוקטובר 2010 ורציתי לדעת עם כאדי לחכות קצת עם החיסון נגד השפעת אתה אומר הכי טוב לחכות קצת? אני ואבא שלי חושבים לחכות קצת האם כאדי לחכות עוד קצת שהחיסון אהיה הרבה יותר טוב וחומרים טובים ? בטח אהיה המון לחץ בשלב ה1 של החסיון עם נחכה קצת החיסון אהיה יותר בטוח? מבשלב ה1 שכולם חוששים מה ייקרה בשלב ה1 שלא בטוחים עם זה יעזור כי קראתי בעיתון ושמעתי בחדשות שהחסיון עלול לא לעזור האם החיסון יעזור לכולם להימנע מהידבקות ? אודה לך עם תענה על כל שאלותי דוקטור אפרים תודה קורי זה דחווףף לי לדעת!

שלום קורי, 1. אינני מכיר את יעילות הויטמינים השונים, כגון ויטמין C, במניעת התחלואה בשפעת החזירים'. 2. אני מניח שלפני פתיחת שנת הלימודים יפרסמו משרדי הבריאות והחינוך הנחיות בנוגע ל'שפעת החזירים' במוסדות חינוך. 3. לכשיפותח וייוצר החיסון כנגד 'שפעת החזירים' נדע אם הוא בטוח, ומה מידת יעילותו במניעת המחלה. הררה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות