למה החום לא יורד?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 05:29 | מאת: אודי

מיום שבת יש לי חום שמלווה בכאבי גרון חולשה וחוסר תיאבון עם ליחה קלה, הייתי אצל הרופא ונבדקתי הוא אמר שיש לי סימנים של מחלה רגילה (שפעת).קיבלתי כדורים להקטנת צמיגות הליחה ,כדורי מציצה ושימוש באקמול להורדת החום.החום שלי לא יורד מאז רק עם הכדורים להורדת החום וגם לא לרמה הנורמלית 36.7.שאלתי האם זה הגיוני??לא הייתי צריך לקבל טיפול באנטיביוטיקה?מתי יירד החום ואוכל לשוב לשגרה?

שלום אודי, כיוון שאבחנתך לא ברורה לי אינני יכול להשיב על שאלתך. המלצתי- לחזור לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות