וירוס הגורם לדלקת גרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 00:54 | מאת: לימור

לפני כשלושה שבועות חליתי בוירוס שגרם לדלקת גרון ללא חום אך עם שקדים נפוחים ועליהם נקודות צהובות, לפני שלושה ימים שוב החל כל גופי לכאוב, חום 37.5, שקדים מוגדלים על כתמים צהובים גדולים, עכשיו ירד החום והרופא הורה לי להפסיק את האנטיביוטיקה כי המשטח יצא שלילי, הנק' הצהובות יורדות בהדרגה. האם יתכן כי אותו וירוס תקף אותי פעמיים תוך חודש? אם כן, איך עלי להתגונן ? תודה.

שלום לימור, אין זה סביר ששני 'אירועי התחלואה' שתארת נגרמו ע"י אותו נגיף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות