שפעת חזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 23:02 | מאת: מיכל

מזה כ5 ימים אני סובלת מכאבי ראש באים והולכים אתמול בערב סבלתי מכאבי בטן ושילשולים היום התחלתי להרגיש רע והחום עלה ל38.2 סובלת מכאבי שרירים וחולשה כללית האם יש סיבה לדאגה? שפעת החזירים? מה עלי לעשות?

שלום מיכל, תיאור מחלתך מתאים ל'שפעת החזירים'. כל עוד מצבך סביר את יכולה להישאר בבית ולהיעזר בטיפול תומך (נוזלים, תרופות להורדת חום). אם מצבך אינו משתפר, או מחמיר- מומלץ לך לפנות לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות