איך אדע אם מדובר בשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 22:30 | מאת: חייקי

יש לי ילד בן שנה ועשרה חודשים. מאתמול הוא עם חום גבוה ותסמין נוסף של נזלת. אכל בסדר והיה עם מצב רוח לא הבחנתי בקשיי נשימה ותסמינים אחרים של כאב גרון ושרירים אנני יכולה לדעת. נתתי לו 5 מ"ל נורופן לפני השינה והחום ירד. איך אדע באיזו שפעת מדובר. אם אקח אותו מחר בבוקר לרופא משפחה האם יש ביכולתו לאבחן והאם אני יכולה לסמוך על האבחנה שלו? כל המשפחה שלי לחוצה... אודה על תשובה דחופה בכל אופן מדובר בפעוט תודה חיה

שלום חייקי, תיאור מחלתו של הילד מתאים ל'פשעת החזירים', אך אין זה סביר שרופא המשפחה שלכם יוכל לאבחן זאת בוודאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות