חיסון טבעי לשפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 22:19 | מאת: אבא של שני

שלום, 1. האם הבנתי נכון שאם היתה לי שפעת החזירים הקיץ , אז לא אקבל אותה בחורף ? 2. הסמפטומים שהיו לי : חום 38 כיומיים , שלשולים כשבוע , חולשה וכאבי שרירים כ 2-3 ימים , שיעול כשבוע , עם מעט ליחה בגרון ללא נזלת , בשיא המחלה מעט סחרחורת ואי-ריכוז. האם לדעתך היתה לי שפעת החזירים ? ואולי היתה זאת שפעת רגילה ? איך יודעים ? האם זה משנה ? תודה מראש על התיחסות לשאול שלי. אתה עושה כאן עבודת קודש.

שלום אבא של שני, 1. אכן, אם חלית ב'שפעת החזירים' הקיץ אין זה סביר שתחלה בה שוב במהלך החורף המתקרב. 2. יחד עם זאת, אין בידי כלים כדי לאבחן את המחלה שתארת כ'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות