האם ללכת להבדק?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 20:07 | מאת: מיכל

אפי שלום, הייתי בטיסה עם חברה שלא הרגישה טוב וכשחזרה הביתה הלכה להבדק והתגלה כי היא חולה בשפעת החזירים ואף אושפזה. היינו ביחד בטיסה וגם במונית חזרה הביתה בה ישבתי לידה ודיברנו במשך שעה. עברו מאז חמישה ימים והרגשתי בריאה לגמרי ולכן לא חששתי, אבל אתמול התחלתי להיות מצוננת, יש לי כאבים קלים בחזה וחום נמוך (37.6). במקרה רגיל הייתי מתעלמת מזה, לוקחת אקמול ומחכה שיעבור אבל האם בגלל החברה עליי ללכת להבדק?

שלום מיכל, אם מצבך איננו משתפר מומלץ לך להיבדק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות