האם בני חולה בשפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 19:07 | מאת: גל

לבן שלי יש חום גבוה מהלילה 38.5 ועכשיו הגיע ל39:00 . יש לו כאבי ראש ובטןוכאבים בגוף. אין הקאות, אין שלשולים, אין כאבי גרון,אין שיעול או נזלת. הרופאה המליצה להתחיל בטמיפלו ליתר ביטחון. רכשתי את התרופה אבל אני מתלבטת אם להתחיל או לבדוק אצל עוד רופא ואם כן, למי לפנות. ועוד שאלה, כל כמה שעות אני יכולה לתת לו 2 אדויל? אחרי 4 וחצי שעות כבר יש לו שוב 39:00 . הוא בו 16.5 שוקל 70 ק"ג. תודה.

שלום גל, 1. אולי בנך חולה ב'שפעת החזירים'. 2. כשאני רושם אדוויל אני ממליץ לקחת את התרופה כל 6 שעות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות