נסיעה לחול עם ילד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 18:57 | מאת: הישאם

אנחנו נוסעים לחול עם ילד בן 3 חודשים. האם עקב שהיה בנמל התעופה זמן מה מגביר את הסיכויים להידבק בשפעת החזירים.(לילד) מה יש לעשות לילד בן 3 חודשים בכדי להגן עליו ככל האפשר מהדבקות במחלה? האם ילד בגיל כזה אם הוא בריא נכלל בקבוצת סיכון

שלום הישאם, 1. ילד בריא בגיל 3 חודשים איננו נחשב כשייך ל'קבוצת סיכון' לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים'. 2. אין בידי מידע המוכיח כי סיכויי ההדבקה בנגיף בשדות תעופה גדול יותר מאשר במקומות ציבוריים אחרים. 3. כדי לצמצם את סיכוייכם להידבק במחלה מומלץ לכם להתרחק ככל האפשר מאנשים חולים ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות