החלמה מהמחלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 17:37 | מאת: נטע

שלום אפי, אני חולה מזה 5 ימים, ככל הנראה בשפעת החזירים. עכשיו החום ירד כמעט לגמרי (37.3) אבל אני עדיין חשה חולשה, משתעלת ומנוזלת. איך אוכל לדעת בוודאות שהחלמתי מהמחלה ושאני יכולה לצאת מהבית ולחזור לשגרה? האם יש תווך מסויים מהיום שארגיש בריאה ועד שאוכל לצאת מהבית על מנת למנוע הדבקת אחרים/הסתבכות של המחלה? תודה רבה

שלום נטע, על פי הנחיות משרד הבריאות אדם שחלה ב'שפעת החזירים' נחשב כלא מדבק יותר לאחר 24 שעות מהיעלמות כל תסמיני מחלתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות