משהו חשוב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 15:59 | מאת: לי

אם כל בן אדם ישתוף את ידיו לפני אוכל אחרי אוכל אחרי הצרכים בשירותים ואחרי שבן האדם חוזר מבחוץ ואחרי שהוא נוגע בעיתון יהיו פחות מקרים להתדבקויות בין אדם לאדם? ויש לי גם עצה אדם שמנשק מזוזות כדאי לו לגעת במזוזה עם פרק העצבה ולאחר מכן לא לנשק את המקום שאיתו נגע בזוזה אלא לנשק את פרק היד.

שלום לי, 1. תודה על ההמלצה. 2. שטיפת ידיים תכופה במים ובסבון עשויה להקטין את הסיכוי להדביק ולהידבק ב'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות