אי התאמה של טפילו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 12:57 | מאת: לילית

אני אסמטית עים ניון שרירים לקיתי בשפעת החזירים ואושפזו אותי בבידוד האנטיביוטקה והצרוף של טפילו גרמו לי לצהבת הפסיקו לי את הכדורים אני עכשיו יותר טוב ובבידוד בבית הפחד שלי שאחרי החלמה אני עלולה לחטוף שוב איך אפשר להישמר ואים יש חיסון אחר לבעיה

שלום לילית, 1. אין זה סביר שאדם שחלה לאחרונה ב'שפעת החזירים' יחלה בעתיד הקרוב שוב במחלה זו. 2. עדיין אין חיסון כנגד 'שפעת החזירים' אך אמור להיות חיסון זמין כזה בעוד מספר חודשים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות