שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 12:42 | מאת: דני

שלום אני בן 29 בריא בדכ. ביום שבת קמתי עם צריבה קלה בגרון..אתמול כבר חשתי כאבים בכל הגוף, החום שלי עלה ל38 והתחלתי להשתעל היום, אחרי לילה לא קל החום שלי הוא כבר 39 (אני משתמש באופטלגין להורדת החום) ועדיין אני סובל מכאבים בכל הגוף... זה שיש לי שפעת - זה ברור, הייתי אצל הרופאה והיא שלחה אותי הביתה ללא כל טיפול או בדיקה האם לא צריכה להיות התייחסות מיוחדת לשפעת שיש לי כרגע? תודה דני

שלום דני, לרוב חולי השפעת שאינם נמצאים ב'קבוצות הסיכון' לפתח את סיבוכי המחלה מומלץ כיום להישאר בביתם ב'בידוד מרצון' עד לסיומה, ולהיעזר בתקופה זו בטיפול סימפטומטי בלבד (כגון נוזלים ותכשירים להורדת החום). כמובן שאם מצבם איננו משתפר עליהם לחזור לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות