האם זו שפעת חזירים איך אדע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 12:05 | מאת: פרלה

שלום, ביתי בת 18 וחצי מאתמול החלה להרגיש לא טוב צמרמורות קור חום גבוה 38.9 (שעתיים אחרי שלקחה דקסמול קולד), שעול כאבים בחזה בעת שתיה שיעול הבוקר הילדה התעלפה וחיוורת מאוד. אתמול בערב ראינו רופאה עשתה לה משטח גרון ואמרה לנו לקחת דקסמול קולד הבוקר אחרי ההתעלפות ואחרי לילה עם חום גבוה שלא ירד גם אחרי מקלחות וצמרמורות קור שוב הלכנו לרופאה ואמרה לנו זו שפעת רגילה לנוח לשתות מקלחות ואין מה לעשות. אני שואלת איך נדע אם זו השפעת המסוכנת שפעת החזירים ואיך עלינו לנהוג איך בכלל יודעים בודאות איזו שפעת יש לביתי. מה עלי לעשות אנא תנחה אותנו תודה רבה

שלום פרלה, תאור המחלה של בתך מתאים ל'שפעת החזירים'. אם מצבה איננו משתפר מומלץ לה לחזור לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות