שפעת רגילה או שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 10:45 | מאת: שירה33

יש לי את כל הסימפטומים של שפעת חזירים: חום, חולשה, שיעול, נזלת, כאבים בגרון ועייפות. כשאמרתי לרופאה שזו יכולה להיות גם שפעת רגילה, היא אמרה שאין כרגע בקיץ וירוס של שפעת רגילה אלא רק שפעת חזירים. האמנם?? אני זוכרת משנים קודמות שהיו לי שפעות או הצטנניות קשות גם בקיץ.

שלום שירה33, "הנחת העבודה" של מערכת הבריאות היא שכל אדם שיש לו תסמיני שפעת בתקופה זו סובל מ'שפעת החזירים' ולא משפעת עונתית' ('רגילה'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות