האם נשמע כמו שפעת החזירים:

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 07:08 | מאת: חן

שלום דוקטור, ראשית אני רוצה להודות לך על התרומה הנפלאה שלך בפורום כה חשוב. אני בן 24 ולאחרונה, כ-3 שבועות לחודש יש לי חום נמוך שנע בין 37.0 ל37.4. בבוקר החום נורמאלי - 36.6 - 36.8 ובמהלך היום מטפס מעט. ישנה חולשה כללית וביומיים האחרונים כשאני שואף אוויר עמוק יש הרגשה של אי נוחות באיזור הצלעות ומעל בית החזה. אתמול הרגשתי אף כאבים עמומים במותניים ובאיזור הגב התחתון. רצוי לציין שאני מטופל כעת באנטיביוטיקה מוקסיויט פורטה לסטרפטוקוקס קבוצהA. יש סיכוי לשפעת החזירים? אודה לתשובתך.

שלום חן, תאור מחלתך איננו אופייני ל'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות