בני בן 16

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2009 | 05:05 | מאת: רחלי

בני בן ה 16 חלה בעבר במחלת הסטרידו אבל כבר כ 4 וחצי שנים לא היה לו התקף ... האם הוא נמצא באנשים שמוגדרים כחולים במחלות כרוניות או מסוכנות בכל הקשור לשפעת החזירים והאם שפעת החזירים מסוכנת לו יותר בעקבות זה ? בנוסף ךכל בני מתנדב במד"א והורתי לו להפסיק את התנדבותו עקב זה שאני מפחדת שחז וחלילה הוא ידבק בשפעת החזירים. אשמח אם תענה לי כמה שיותר מהר בתודה רחלי.

שלום רחלי, לפי התאור שלך בנך איננו נכלל ב'קבוצת הסיכון' לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות