מקור שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2009 | 20:05 | מאת: ג

ד"ר הלפרין שלום, האם מקור התפשטות מגיפת שפעת החזירים הנוכחית הינה ממקסיקו ? כלומר האם רק במדינות שבהם יש הרבה אנשים שנסעו למקסיקו או לארה"ב התפשטה המגפה, כלומר מה קורה במדינות כמו מצרים ,תאילנד- מדינות שלרוב, תושביה לא מתיירים במקסיקו או בארה"ב ?

שלום ג, החולים הראשונים של 'שפעת החזירים' הנוכחית אובחנו (החודש אפריל השנה) במקסיקו. מאז התפשטה המחלה לרוב המדינות בעולם (לרבות לאלו שתושביהן אינם מרבים לבקר במקסיקו). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות