אני בדר"כ בריא כמו פר מעולם לא הייתי חולה היום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2009 | 16:28 | מאת: שלומי

שלום ד"ר. אני בן 32 ו לא ביקרתי אצל רופא כבר המון שנים אני חושב שמאז הצבא. אני בדר"כ בריא. היום בבוקר התעוררתי עם סחרחורות שילשולים ובחילות. הלכתי לעבודה ו בצהריים בשעה 13:00 הרגשתי סחרחורת חזקה. נשכבתי במשרד שלי על הרצפה ולא יכולתי לקום מהרצפה עד לפני חצי שעה (16:00). יש לי חולשה בכל הגוף בקושי רב הצלחתי לקום מהרצפה. הבטן ממשיכה לכאוב ובחילות קשות ומדי פעם סחרחורת. האם יש צורך לראות רופא או להתאפק עוד יום יומיים זה יעבור לבד?

שלום שלומי, אני ממליץ על בדיקת רופא/ה בהקדם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות