אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2009 | 13:10 | מאת: מישהו

היה לי שבוע שעבר סינוסיטיס. קיבלתי אנטיביוטיקה והפסקתי טיפול באמצע. לאחר כמה ימים התחילו לי ליחות מהגרון יחד עם נזלת ושיעולים. הלכתי לרופא אא"ג הוא אמר לי שהסינוסיטיס ירד לי מאיזור המצח לדרכי הנשימה,והוא הביא לי אנטיביוטיקה אוגמנטין 875. התחלתי לקחת מיום חמישי ועדיין יש לי ליחות מהגרון ושיעולים שאיתם יוצאים ליחה מהגרון. האם זה בסדר? או שהאנטיביוטיקה היתה צריכה לעזור כבר ו"להעלים" את הליחה מהגרון?

שלום מישהו, אם ה"ליחות" שיש לך נגרמו ע"י חיידק שהוא רגיש לאוגמנטין אז הטיפול באנטיביוטיקה הזו היה אמור לעזור. לעומת זאת, אם הגורם לבעיה הוא חיידק אחר, או נגיף כלשהו, אזי מטבע הדברים הטיפול שקיבלת איננו יעיל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות