טיסה לתיאלנד- הריון ותינוק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2009 | 11:38 | מאת: lili

שלום, אנחנו זוג עם ילד בן שנה וחצי ואני בהריון שבוע 17 רוצים לטוס לתיאלנד, רק לאזור האיים לא לבנגקוק, האם יש סכנה גדולה מידי לשפעת חזירים והאם יש דרך לטוס בכל זאת והלמנע או להזהר. תודה

שלום LILI, אין בידי מידע על כך שסיכויי ההדבקה בשפעת החזירים הם גדולים יותר בתאילנד מאשר בישראל. כדי לצמצם את הסיכוי הזה (גם בתאילנד וגם בישראל) מומלץ לכם להתרחק ככל האפשר מאנשים חולים, ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים במים ובסבון לעיתים קרובות). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות