הריון ושפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2009 | 11:33 | מאת: הלית

שלום, אני בהריון (שבוע 18). אתמול התחילו לי כאבי גרון, שרירים, ראש ובחילות. אולם אין לי חום. היום אני מרגישה מעט טוב יותר. רופא המשפחה שלי נחוש שאקח תמיפלו (עפ"י שיחה טלפונית), אולם אני חוששת מאד לעובר. העובדה היא שאין לי חום ואני מרגיש שיפור במצבי. אשמח לשמוע את המלצתך המהירה!

שלום הלית, בהיעדר חום (ולאור השיפור במצבך לאחר פחות מ- 24 שעות) הסבירות שמחלתך היא 'שפעת החזירים' איננה גבוהה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות