שפעת החזירים!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2009 | 11:12 | מאת: ......

בוקר טוב!! ברצוני לשאול שאלה אני פקידה במשרד, אני כל היום עובדת עם דפים. מלא מלא דפים שאנשים נגעו בהם . רציתי לדעת האם אפשר להידבק בנגיף ע"י מגע בדפים של אותם אנשים שנגעו בדפים זה נורא מטריד אותי ומה ברצוני לעשות עם העניין מחכה לתשובה תודה מראש יום טוב.

שלום ...., מהדפים עצמם אי אפשר להידבק ב'שפעת החזירים', אך אם ניתז עליהם רוק של אנשים חולים ניתן להידבק ממנו. המלצתי לך (כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה): לרחוץ ידיים במים ובסבון לעתים קרובות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות