סיבוכים בהיריון מהשפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2009 | 10:23 | מאת: גלי

שלום רב, רציתי בבקשה לשאול - מאיזה שבוע / חודש/ טרמסטר - מתחילה שפעת החזירים להיות קשה בהיריון? אני כרגע בשבוע 11... אני מרגישה שעולה לי החום....ואני קצת מפחדת... - אם עולה החום - מה עלי לעשות?? אני יודעת שתוך 48 שעות חייבים לקחת בהיריון את התמיפלו..

שלום גלי, 1. עושה רושם שסיבוכי השפעת הם קשים יותר דווקא בנשים שהן בהריון מתקדם (ולא בתחילת ההריון). 2. אם עולה לך החום ומופיעים אצלך סימני שפעת מומלץ לך להגיע לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות