שלום ד"ר- תסמינים מוזרים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2009 | 10:03 | מאת: עמית דניאל

שלום ד"ר בוקר טוב ! ביום חמישי האחרון נתפסו לי השרירים בשני הידיים באזור הכתף. לא ייחסתי לזה חשיבות עד שביום שבת בבוקר התחילו לי גם כאבי בטן בחילות חולשה חום שלא יורד מ- 39.1 בלילה אתמול הוא הגיע ל- 39.8 הרבה כאבי שרירים בכל הגוף. הייתי בביקור רופא (אני איש קבע) והרופאה אמרה לי שם שאני צריך לשכב וזה יעבור. (שהגעתי לביקור רופא החום שלי היה 38.2) וכרגע הוא לא יורד מ- 39.1 גם שלקחתי כדור נגד החום הוא לא מצליח להוריד לי את החום גוף השאלה שלי מה עושים ? האם נוסעים לבית חולים או ממשיכים לשכב במיטה? תודה רבה !

שלום עמית, אם אתה מתרשם שאין שיפור במצבך (למרות ה"טיפול הביתי" שהומלץ לך) אתה יכול לחזור לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות