קבוצות סיכון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2009 | 23:54 | מאת: מיכל

הי. אם רוצים להלחיץ מישהו בכותרות הענק שבעיתונים הם עושים עלי עבודה טובה מאוד. יש לי שתי שאלות, כשאומרים שהמחלה תפגע בעיקר בצעירים ובנשים בהיריון למה הכוונה צעירים? ושאלה שניה, בעלי חולה אסטמה, האם הוא בקבוצת סיכון? ואם כן, האם תהיה עדיפות לתת לחולי אסטמה את החיסון? אני בת 38 עם מעט משקל עודף ויש לי שתי בנות בגיל 6 ו3. אבא שלי חולה לב. בקיצור, לא מעט פחדים. ושנהיה רק בריאים.

שלום מיכל, 1. אינני יודע במי תיפגע יותר 'שפעת החזירים' בעתיד, והאם באמת יהיו אלו בעיקר צעירים ונשים בהריון. 2. מרבית חולי האסטמה נמצאים ב'קבוצת הסיכון' לפתח את סיבוכי המחלה. 3. לכשיגיע החיסון כנגד המחלה ארצה יפרסם משרד הבריאות את סדרי העדיפויות לקבלתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות