איך נערכים לקראת השפעת ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2009 | 23:52 | מאת: דליה

מתוך הבנה שקשה ואף בילתי אפשרי ליצור תנאי בידוד כך שלא נדבק (כתבת שזה יקח שנים עד שיעלם...), הרי שרציתי לבדוק איך אפשר לחזק את הגוף כך שיתמודד יותר בקלות עם המחלה ולא יווצרו סיבוכים (הבנתי שעיקר הבעיה היא סימוכי המחלה)? תוספי תזונה יעזרו? המלצות לויטמינים מסויימים? מה עוד ? אשמח לתשובתך לגבי ילדים ולהורים כאחד. המון תודה מראש. דליה

שלום דליה, גם אני אשמח לקבל תשובה (המבוססת על עובדות) בנושא. כרגע היא איננה בידי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות