הריון וטמי פלו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2009 | 22:07 | מאת: נירית

שלום רב אני אמורה לנסוע לחו"ל בשבוע 22 להריון הצטיידתי בכדורי טמי פלו. נאמר לי שאין סכנה לעובר אם אטול את הכדורים - האם זה נכון? היה ומופיעים סימני שפעת, כיצד עלי לפעול? מתי עלי ליטול את הכדורים? והאם אאלץ לחזור מייד ארצה לקבלת טיפול רפואי? (נסיעתי היא לסקנדינביה)

שלום נירית, 1. במידת הצורך ניתן להשתמש ב'טמיפלו' גם בהריון. 2. אם מופיעים אצלך סימני שפעת (חום + נזלת, כאבי גרון, שיעול, קוצר נשימה, כאבי שרירים וכד') מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ה (גם אם את בחו"ל). 3. רוב האנשים החולים ב'שפעת החזירים' מחלימים ממנה ללא סיבוכים (וללא צורך בפינוי אווירי). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות