שאלה דחופה !

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2009 | 15:43 | מאת: הדר

אהלן , אני הדר .. מלאו לי 15 לפניי כחודש פחות או יותר .. יש לי אסטמה .. אומנם היא בשליטה ולא חריפה .. לפעמים יש לי נזילות קטנות באף שאני צריך לנגב וממש ממש לעיתים רחוקות להוציא קצת .. מצונן אני לא ! לרוב זה מתי שמדליקים מזגן .. בדרך כלל אני מרגיש גירוי כזה שבאלי לי לגרד קצת את האף .. האם זו התחלה של ? ללכת להיבדק?

שלום הדר, התאור של "מחלתך" איננו אופייני ל'שפעת החזירים' (ואפילו לא להתחלה של...). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות