תודה ר והתייעצות נוספת..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2009 | 13:25 | מאת: מיכל

כפי שאמרתי - להלן התסמינים שיש שלי: בימים האחרונים אני די בטוחה שנדבקתי למרות שאין לי חום מעל 37.5 ובכל המקומות מצויין שמדובר על חום גבוה..יש לי צמרמורות, שיעול מציק, קצת קשה לנשום, צואה רכה (לא שילשול) ופעילות ביטנית מוגזמת, אני עייפה בטרוף, אתמול הייתה לי פריחה מוזרה בצידי הגוף ויש לי קצת כאבי שרירים. מאחר ויש לי מחלה כרונית (CML) האם כדאי לי כבר היום לגשת למוקד חירום של קופ"ח כללית או להמתין למחר,אני שואלת כי אם מדובר בחזרזרת כדאי שאני אתחיל לקחת תמיפלו כמה שיותר מהר לא?

שלום מיכל, כדאי לך לגשת היום לבדיקת רופא/ה (כדי שבמידת הצורך תוכלי להתחיל טיפול מוקדם ככל האפשר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות