בני בן ה6

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2009 | 10:51 | מאת: אלון

מאתמול התחילו לבני הקטן כאבים בחזה בזמן שיעול השיעול היה יבש ועכשיו עם ליחה מדדנו לו חום כעת 39 הוא ערני ואומר שלא כואב לו כלום כרגע אתמול בדק אותו רופא ואמר שמדובר בהתקררות אך אז לא היה לו חום. יש הצדקה ללכת כעת למוקד? או להמתין? וכיצד הם מאמתים האם זו שפעת חזירים?

שלום אלון, 1. אם מצבו של בנך יציב אין סיבה למהר לבדיקה רפואית חוזרת; יחד עם זאת, אם הוא מחמיר- כדאי לעשות זאת. 2. אם הוא לא יאושפז אזי אין זה סביר שיבצעו אצלו בדיקה ייעודית ל'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות