האם יש טעם ללכת לרופא?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/08/2009 | 16:51 | מאת: אביה

במשך כשלשה ארבעה ימים סבלתי מתסמינים כמו כאב גרון וראש, נזלת, שיעול, עיניים טיפה מודלקות וחולשה. לילה אחד אף מדדתי 38 מעלות חום. נטלתי אקמול, דקסמול סינוס ופרופולנטום להקלה על התסמינים. כעת ביום החמישי למחלה אני מרגיש די טוב, כאב הגרון נחלש מאוד. אני עדיין די מנוזל והראש (כנראה הסינוסים) עדיין טיפה כואב. ובינתיים אני מסתגר בבית. האם בכלל יש טעם ללכת לרופא בכדי לאמת שמדובר בשפעת החזירים? או שפשוט יש להשאר בבית עד שזה יעבור?

שלום אביה, יתכן ומדובר ב'שפעת חזירים' אך אם מצבך הרפואי משתפר באופן עצמוני, כפי שאתה מתאר, אין סיבה ללכת לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות