חיסון לשפעת החזירים בישראל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/08/2009 | 13:36 | מאת: ג'

שלום רב, מאמצעי התקשורת אני מבינה כי חיסון נגד שפעת החזירים יגיע בחודשים הבאים לישראל. הופתעתי לקרוא כי החיסונים שיירכשו מיועדים לאותן קבוצות סיכון שהוגדרו לשפעת העונתית הרגילה, למרות שמשרד הבריאות אמר השבוע כי בשפעת החזירים צפויות לחלות יותר דווקא קבוצות אחרות באוכלוסיה. מה ההסבר לכך?

שלום ג', מתחיל להצטבר מידע עובדתי על 'שפעת החזירים' בחורף (בחצי הכדור הדרומי / אוסטרליה), והמומחים בנושא מתחילים להסיק ממנו מסקנות גם על צפי המחלה בחורף המתקרב אצלנו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות