כאבי גב וגרון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/08/2009 | 13:35 | מאת: דנה

ד"ר שלום, אני יומיים עם כאבי גרון קל ללא חום, היום כאב הגרון התחזק והחלו כאבי גב (אני בת 29) כמו כן חום עד 38 לא מעבר נכון להיום , האם עליי להיבדק ? במידה ואזמין רופא הביתה ייבצע את המשטח במקום?

שלום דנה, 1. אם את חושבת שמחלתך קשה ו/או מחמירה ו/או עשויה להסתבך כדאי לך להיבדק ע"י רופא/ה. 2. לא סביר שרופא שיבדוק אותך (בביתך או במרפאה או בחדר מיון של בית חולים) יבצע אצלך בדיקה ספציפית ל'שפעת החזירים', אך במידת הצורך הוא עשוי לקחת משטח גרון לתרבית חיידקית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות