האם אלה התסמינים לשפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 23:31 | מאת: רחל

לפני שבועיים בערך התחיל להיות לי נזלת שיעול ולאחר מכן כאבי ראש חולפים ובאים הם יכול להיות שחליתי בשפעת החזירים או שזה צינון או שפעת רגילה כי יום לפני התסמינים הייתי תחת קירור כל הלילה? האם כדאי לי בכל זאת להבדק? והאם אפשר לגלות ת'מחלה לא דרך בדיקת דם?

שלום רחל, 1. יכול להיות שמחלתך היא 'שפעת החזירים', ויכול להיות שמדובר בבעיה אחרת. 2. האיבחון של 'שפעת החזירים' נעשה בעזרת משטח אף-לוע מיוחד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות