urachal בטבור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 17:26 | מאת: שאלה

שלום דוקטור, יש לי omphalitis וכרגע אני מטופל באנטיביוטיקה. בבדיקת US נמצא 1.8 ס"מ urachal. נאמר לי שאני צריך לעבור ניתוח כריתה באמצעות קולוקוסקופיה כדי שהזיהום לא יחזור בעתיד. מה דעתך? האם הניתוח נחוץ? והאם יש דרכים אחרות לכריתה. תודה

שלום שאלה, לא ברור לי איזה URACHAL יש לך (ציסטה או מורסה?). בנוגע לטכניקת הכריתה- אני ממליץ לך לפנות לכירורג/ית. הרבה בריאות אפי

06/08/2009 | 21:23 | מאת: שאלה

יש לי צ'יסטה. הכירורג המליץ על ניתוח קולוסקופיה. האם יש דרכים אחרות לכריתה כמו לייזר וכו' או שכדאי לותר על ניתוח. תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות