פעולות מניעה לצעיר שעבר כריתת טחול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 13:58 | מאת: יחיאל

השלום בני עבר כריתת טחול לפני 4 שנים וחצי בגיל 25 בעקבות טרומבוציטופניה מינקות , עם הכריתה קיבל חיסון נגד דלקת כבד /דלקת ראות ( נדמה לי שזה פנאומווקס ?? ) שאלתי , האם יש לנקוט בפעילות מיוחדת להתגוננות או חיסון נגד שפעת החזירים המתקרבת מעבר לחיסון ה חמש שנתי המתוכנן בעוד חצי שנה בברכה ותודה , יחיא

06/08/2009 | 20:38 | מאת: שלום יחיאל,

שלום יחיאל, מומלץ לבנך להשתדל להתרחק מאנשים חולים ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות