לאפי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 12:34 | מאת: נועה

ביום שלישי התחלתי להרגיש חולשה ובמשך היום עלה לי החום. הלכתי לרופא הוא אמר שזה וירוס או אולי אולי שפעת החזירים. הוא אמר שזה יעבור לבד. אני טסה עוד יומיים לתאילנד והיום כבר יום חמישי ובבוקר קמתי עם חום שוב. מה אני יכולה לעשות? (לקחתי אדויל להורדת החום)

שלום נועה, את יכולה להמשיך לשתות הרבה נוזלים, להמשיך לקחת תרופות להורדת החום ולקוות לטוב.. וכמובן שאם מצבך לא משתפר לחזור לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות