תאילנד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/03/2002 | 11:41 | מאת: דידי

שלום, חזרתי מתאילנד יום שני (4.3.02) כבר בתאילנד הרגשתי לא טוב חום, שילשולים חולשה כללית. מאז אני ממשיך להרגיש כך בנוסף לזה עם קוצר נשימה. לא לקחתי כדורים נגד מלריה האם מישהו יודע מה הסיפטומים למחלה זו או מה ניתן לעשות במקרה כזה. תודה,

שלום דידי, התלונות שלך בהחלט מתאימות למחלה זיהומית (חיידקית או טפילית) של מערכת העיכול, לזיהום נגיפי לא ספציפי, וגם למלריה. אני מציע לך לא להסתפק באינטרנט ולפנות לרופא המשפחה שלך או למרפאת מטייל, אם יש כזו, הסמוכה למקום מגוריך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות