האם נדבקתי בשפעת החזירים?דחוף מאוד.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 10:48 | מאת: זבולון

שלום, במשך שבוע ימים אני סובל מחולשה כללית, כאבי ראש באזור המצח, כאבי גב, שיעול עם ליחה ירוקה, נעשיתי צרוד והתחלתי לקחת אנטיביוטיקה בשם רוליד במשך ארבעה ימים וזה לא עזר אז הפסקתי. עכשיו אני לוקח אנטיביוטיקה בשם זינת. זה לא עוזר ואני עדיין חלש. האם לדעתך זו שפעת החזירים או שפעת רגילה או משהו אחר? תודה רבה

שלום זבולון, התאור של מחלתך מתאים ל'שפעת החזירים', וגם לזיהומים אחרים (כגון דלקת ראות). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות