אפשר קצת סדר בבלאגן בבקשה?...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 10:29 | מאת: אבי

שלום ד"ר 1. האם אפשר לחלות בשפעת החזירים ללא הדבקה ממישהו שחלה? (כמו התקררות ממזגנים למשל ולא מאדם שחולה) 2. לפני שבועיים חליתי בשפעת רגילה , נבדקתי אצל רופא המשפחה שאיבחן שפעת רגילה. היום קמתי עם כאבי גרון שוב- ללא חום , האם צריך ללכת שוב לרופא?- יש לציין שלא הייתי בקרבת אדם חולה בשפעת החזירים כלל. (מתשובותיך בפורום אני מכיר את התשובה "אפשר ללכת" אודה לך אם תאמר לי ע"פ הנתונים אם ממש צריך ולא אם אפשר.)

שלום אבי, 1. אתה יכול להידבק בנגיף 'שפעת החזירים' מרוק של אדם חולה שניתז על חפץ כלשהו שבו אתה נוגע, כך שמשם הוא מגיע ליד שלך (ומשם הוא כבר יכול להגיע בקלות לפה או לאף שלך). 2. אם אתה מרגיש היום חולה מומלצת לך בדיקת רופא/ה (ואתה הוא זה שצריך להחליט- על פי הרגשתך- אם אתה "צריך" ללכת לבדיקה, לא אני). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות