בני הקטן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 09:49 | מאת: דנה

רציתי לשאול האם רק כאשר כל הסימפטומים של שפעת החזירים מופיעים אזי שזוהי המחלה? לבני הקטן יש חום (אמנם לא ממש גבוה), כאבי בטן, שילשולים וחוסר תיאבון. האם יש לי סיבה לדאגה? הייתי אצל הרופאה והיא לא אמרה דבר מלבד שיש צורך לעשות בדיקת צואה. יש לציין כי הוא אינו מנוזל וגם הגרון בסדר. לתשובתכם המהירה אודה.

שלום דנה, 1. אנשים רבים חולים ב'שפעת החזירים' וסובלים רק מחלק של תסמיני המחלה. 2. לפי התאור שלך יתכן שבנך נדבק בנגיף זה (או סובל מזיהום אחר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות