שפעת החזירים והריון.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 09:03 | מאת: רננה

ראיתי כבר ששאלו על הנושא הזה, אבל בכל זאת יש לי עוד שאלה. אני בשבוע 16 להריון, עם סכרת הריון ( לא מזריקה אינסולין) עובדת כגננת לחינוך מיוחד ולכן חשופה לילדים חולים. אני ממש חרדה להתחיל השנה את העבודה. האם יש טיפול מונע? האם כל מי שבהריון ונדבק בשפעת החזירים מסתבך? תודה ויום נעים.

שלום רננה, 1. קיים טיפול מונע ל'שפעת החזירים'- למשל תרופת ה'טמיפלו', אך הוא לא מומלץ לאנשים במצבך. 2. רוב הנשים ההרות שחולות במחלה זו ל א מסתבכות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות