אמצעי הגנה בפני שפעת החזירים בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 08:49 | מאת: נטלי

לדר' הלפרין שלום אני בשבוע 26 להריון ורציתי לדעת איך ניתן להתגונן בפני שפעת החזירים. אני שוטפת ידים כל הזמן, משתדלת לא לנסוע בתחבורה ציבורית ולא ללכת למקומות הומי אדם. מה עוד ניתן לעשות בכדי למנוע? בנוסף שאלה אל התרופה "טמי פלו" האם מותר לקחת אותה בזמן הריון? במקרה וכן מתי הכי נכון לקחת (אם סימפתומים ראשונים של המחלה או לא) ובאיזה מינון? מאוד מודה לך

שלום נטלי, אין לי עבורך המלצות 'מהפכניות' (מעבר לאמצעי הזהירות שבהן את כבר נוקטת). הטיפול ב'טמיפלו' מומלץ לנשים הרות, בשלישים השני והשלישי להריונן, מיד עם תחילת מחלתן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות