חליתי בשפעת החזירים דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 07:48 | מאת: גל

אובחנתי אתמול בבית חולים שאני חליתי בשפעת החזירים, החוף הגבוה שלא חודל מלעלות כאבי השרירים הגרון הבחילות וכ'ו בכל אופן אני כרגע בבידוד בבית עם מסיכות ואסור לי לבוא במגע עם בני משפחה או אנשים בעלי רמת סיכון גבוה כמו אישה בהריון חולים כרוניים כמו סרטן וכ'ו, שאלתי היא כמה זמן לוקח להחלים מין השפעת הזאת? , מתי החום יחדול מלעלות הוא עומד על 39-40 למרות כדורי האקמול שאני נוטל זה לא ממש מוריד את החום. ושאלה נוספת וחשובה- האם אדם שחלה והחלים מין השפעת המדוברת? האם יש סיכוי ששוב במידה ויבוא במגע ברכבת בתחבורה ציבורית וכ'ו עם אנשים שנושאים את הנגיף האם הוא יכול להיות חולה שוב? שמא הגוף כבר יצר נוגדים כנגד המחלה ואין סיכוי שהיא תחזור?

שלום גל, 1. המחלה נמשכת בד"כ מספר ימים. 2. אין זה סביר שאדם שחלה הלאחרונה ב'שפעת החזירים' יחלה בקרוב שוב במחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות