מבולבלת וכועסת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 07:42 | מאת: שירי100

שלום,אני בתחילת ההריון שבוע 8.כשגיליתי שמחתי מאוד והרגשתי שהגיע הרגע המיוחל. מיד לאחר נמספר שבועות החלו הפירסומים הקשים על שפעת החזירים ועל קבוצות הסיכון. אני מנסה למצוא תשובות מה לעשות ואין בשום מקום, אף רופא לא מוכן לומר לי את העובדות הקיימות. צר לי על כך שאין מישהו בעל ידע מקצועי שיכול לייעץ לנו , הנשים ההרות , קבוצות הסיכון. בכל הפורומים אני קוראת על נשים הרות מבולבלות ומפוחדות . ומה הפלא? יש האומרים שהתקשורת מגזימה , האומנם? למה לא מפרסמים מה קורה באותן מדינות שעכשיו מצויים בעונת החורף? מה קורה עם הנשים ההרות שם? האם באמת התמותה כה גדולה? אשמח לקבל יותר מידע . אני מבולבלת וכועסת . תודה מראש

שלום שירי100, אני מקווה שאת לא גם כועסת עלי (עדיין), למרות שכך (קצת) משתמע משאלתך. לעצם השאלה, קיים מידע מוגבל על נשים הרות שחלו ב'שפעת החזירים' בארה"ב: בין 15 לאפריל ל- 18 למאי השנה אובחנה שם המחלה אצל 34 נשים הרות, ש- 32% מהן נזקקו לאישפוז- שיעור גבוה בהרבה מזה של שאר האוכלוסיה, בנוסף, בין ה- 15 לאפריל ל- 16 ליוני דווח למרכז לבקרת מחלות האמריקאי על תמותה של 6 נשים הרות מסיבוכי המחלה (בעיקר דלקת ראות)- וגם נתון זה מצביע על תמותה מאד חריגה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות