אקנה-על האף זה שנתיים,מה לעשות? אני ממש מיואש...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/03/2002 | 23:24 | מאת: ב.

אקנה התנחלה לי על האף זה יותר משנתיים ואיני יכול להפטר ממנה, טופלתי ב משחות :רוזקס, ניאו-מדרול, זונלון קרם, תריאולון, קיבלתי גם 40 כמוסות רואקיוטן, והם עזרו לי זמנית, כעבור כחודשיים האקנה חזרה ביתר שאת...מה לעשות? אולי ד"ר הלפרין יכול להציל אותי מהצרה הזאת. שאלותי לד"ר הלפרין : 1 -האם רואקיוטן מזיק לכבד? לפני הרבה שנים חליתי בצהבת שעברה ללא עקבות כולשהן, 2- האם מותר לי לקחת עוד רואקיוטן? ואם כן- אז כמה? 3-אולי יש איזה תרופה אחרת? אני מודה מראש על כול עצה טובה.

שלום ב., צר לי אך שאלותיך הן לא בתחום מומחיותי. כדאי לך לפנות לפורום של רופאי עור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות