מרד עובדים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 00:50 | מאת: אורן

אני קבלן המספק שירותי כוח אדם לבית הארחה בו נתגלתה חולה בשפעת העופות,קיבלתי חוזר ממשרד הבריאות שאין כל סכנה לעובדי המשק באם הם אינם באים במגע פיזי עם החולה ועל כן ניתן לנקות את החדר בו נמצאת החולה ובכלל את כל החדרים בלא כל חשש, למרות זאת, העובדים החליטו למרוד ולא לעבוד תוך דרישה שאעבירם למקום עבודה אחר... מה עושים? השמועה התפשטה ואני לא יודע מה לעשות על מנת שיחזרו לעבודתם. תודה מראש אורן

שלום אורן, אין ביכולתי לתת תשובה לשאלתך. נסה לפנות לעו"ד המתמחה בדיני עבודה. הרבה בריאות אפי

שלום אורן, במהלך ריצת הבוקר (שממנה חזרתי לפני מספר דקות) הרהרתי קצת על שאלתך הקצת מוזרה (מבחינתי), ועלתה בדעתי האפשרות שאולי עובדי הקבלן שלך אינם מקבלים תמורה ('ימי מחלה') עבור העדרותם מהעבודה במקרה של תחלואה? אם כך הדבר, אולי כדאי לחתום עמם הסכם המעניק להם את הזכות הבסיסית הזו, ואז הם יהיו מוכנים לחזור לעבודה סדירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות